Specialiserade på svetsning

Vislanda Mekaniska har med många år inom branschen specialiserat sig på just svetsning. Genom åren som gått har vi tagit oss an både mindre och stora projekt inom svetsning. Det dagliga arbetet utförs i vår verkstad i Vislanda där vi med hög klass och bra tillgänglighet utför svetsarbeten åt såväl företag, byggbolag, fastighetsägare, industriföretag som privatpersoner. Låt oss får veta vilken typ av svetsning vi kan hjälpa dig med!

Gedigen erfarenhet inom svetsning

Våra kunder anlitar oss dels för att vi är väldigt pålitliga och flexibla men framförallt för vår gedigna erfarenhet och breda kunskap. Vår största styrka är att svetsa räcken, trappor och grindar, något som vi dagligen gör åt våra kunder i Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Vi svetsar även legoarbeten samt utför reparations- och underhållsarbeten på till exempel blästring och containers.

Certifierade svetsare

Med lång gedigen erfarenhet, utbildning och EU-licens åtar vi oss idag både svets- och smidesuppdrag i närområdena kring Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby. Våra noggranna svetsare jobbar obehindrat med svetsning av material som aluminium, stål, rostfritt och andra ädelmetaller. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och kunna hjälpa till med alla tänkbara projekt.

Behöver du hjälp med svetsning? Kontakta oss!

I vår verkstad har vi alla möjligheter att utifrån dina önskemål både reparera och tillverka på nytt. Kom gärna in till oss med dina egna ritningar eller låt oss hjälpa dig att ta fram nya konstellationer. Välkommen att kontakta oss!

Svetsning
Svetsning
A

Svetsning

A

Verksamheten

Verksamheten drivs av Tony Ekström, som 2006 köpte upp Abetongs Mekaniska och lät denna väletablerade verkstad ligga som grund i det nya bolaget.

A

Vi erbjuder

Tillverkning av ingjutningsgods för betongindustrin Stålprodukter såsom trappräcken, balkongramar och lyftanordningar. Service och underhåll av maskiner.

A

Svetslicenser

Bolaget innehar svetslicenser för ingjutningsgods och är certifierat av ackrediteringsföretaget Nordcert.

Svetsning