Stålarbeten

Vislanda Mekaniska är idag ett väletablerat stålföretag med mångårig erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder dig en rad tjänster inom olika typer av stålarbeten. Med bred kunskap och spetskompetens inom just stål ser vi till att din idé går från att vara just en idé till att bli verklighet. Låt oss veta vad vi kan hjälpa just dig med!

Verkstad med komplett kapacitet

I vår välutrustade mekaniska verkstad i Vislanda producerar vi dagligen välgjorda och kompletta stålarbeten till både privatpersoner och företag i Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Vi har komplett kapacitet för att lösa driften på samtliga av våra maskiner.

Kvalificerade svetsare

Vårt mål är att ständigt leverera produkter av högsta kvalitet. Med extrem noggrannhet och precision ser våra hantverkare till att färdigställa stålarbeten i toppklass. Samtliga i vårt aktiva personalteam innehar EU-certifikat och utbildning.

Från reservdelar till kompletta konstruktioner

Hos oss kan du få hjälp med alltifrån kompletta helhetslösningar till att vi tillverka allt enstaka reservdelar till större kompletta konstruktioner. Vår dagliga tillverkning baseras på både kundens egna ritningar samt på konstruktioner som är framtagna av vår egen erfarna konstruktör. Våra helhetslösningar gör det enkelt för dig som kund att komma i mål med dina tilltänkta stålarbeten.

Kontakta oss redan idag!

Vislanda Mekaniska hjälper dig med dina kommande stålarbeten. Tveka inte på att höra av dig till oss, vi välkomnar uppdrag från både fastighetsägare, byggföretag, privatpersoner och företag i Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd.

 

Stålarbeten
Stålarbeten
A

Stålarbeten

A

Verksamheten

Verksamheten drivs av Tony Ekström, som 2006 köpte upp Abetongs Mekaniska och lät denna väletablerade verkstad ligga som grund i det nya bolaget.

A

Vi erbjuder

Tillverkning av ingjutningsgods för betongindustrin Stålprodukter såsom trappräcken, balkongramar och lyftanordningar. Service och underhåll av maskiner.

A

Svetslicenser

Bolaget innehar svetslicenser för ingjutningsgods och är certifierat av ackrediteringsföretaget Nordcert.

Stålarbeten