Maskinservice

Vislanda Mekaniska har gedigen erfarenhet och hjälper dig gärna med en professionellt utförd maskinservice. Att ta väl hand om sina maskiner är viktigt för produktionen samt för att kunna maximera det dagliga arbetet till något lite större och något lite bättre. Tekniska utmaningar är något som ingår i vår vardag och problemlösningar är vår specialitet. Låt oss hjälpa dig med din maskinservice, vi är verksamma i främst Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd.

Certifierad personal

Vi har som målsättning att kunna lösa kundens problem till förmånliga priser och utan långa väntetider. Desto mer information vår certifierade personal kan få om just din maskin och eventuellt specifikt fel, desto bättre möjlighet har vi till att snabbt kunna utföra en maskinservice. Våra kunder är både privatpersoner och företag i Vislanda, Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd.

Sedan starten 2006 innehar vi anslutning till SS EN-1090-2.

Boka din maskinservice redan idag!

Behöver du hjälp med maskinservice och förbättra dina maskiners underhåll? Boka in din maskin för service eller reparation redan idag så ska vi se till att på allra bästa sätt få din maskin så gott som ny igen. Vi ser framemot att höra mer från dig!

Maskinservice
Maskinservice
A

Maskinservice

A

Verksamheten

Verksamheten drivs av Tony Ekström, som 2006 köpte upp Abetongs Mekaniska och lät denna väletablerade verkstad ligga som grund i det nya bolaget.

A

Vi erbjuder

Tillverkning av ingjutningsgods för betongindustrin Stålprodukter såsom trappräcken, balkongramar och lyftanordningar. Service och underhåll av maskiner.

A

Svetslicenser

Bolaget innehar svetslicenser för ingjutningsgods och är certifierat av ackrediteringsföretaget Nordcert.

Maskinservice