Ingjutningsgods

Vislanda Mekaniska har de senaste åren producerat mängder av ingjutningsgods till både elementfabriker och byggen. Idag erbjuder vi en rad olika alternativ till ingjutningsgods och en utförlig instruktionsbok medföljer vid varje godsleverans.

Trygg och säker infästningslösning

Strävan efter långsiktiga relationer med våra kunder är något vi alltid prioriterar högt, det är en viktig nyckel som skapar trygghet både för er och oss. Vi vill med vår breda kompetens, stora flexibilitet och effektivitet lösa era infästningsproblem i allra största mån. Att ta hjälp av oss ska vara tryggt med framförallt smidigt och enkelt.

Våra infästningar till ingjutningsgods:

När du handlar ingjutningsgods hos oss ingår fyra olika infästningsalternativ: bultgrupper, gängstånd med kemankare, expanderbult eller betongskruv samt svetsplattor.

Vi svarar på vanliga frågor:

 

Hur kan er utsättningsritning ut till ingjutningsgods?

I allra flesta fall är ritningen en kopia på konturerna av er betongplatta med måttlinjer som träffar ett centrumhål på ingjutningsgodset. Därefter ser vi till att mäta in linjerna med ett vanligt stålmåttband och placerar ut godsen utefter det. Vårt system är väldigt enkelt och tydligt, utförliga instruktioner medföljer givetvis vid varje godsleverans.

Kontrollmäter ni våra ingjutningsgods hemma hos oss innan vi gjuter?

Vår ambition att komma ut till varje kund för kontrollmätning och exakt mätning. Vi tar fullt ansvar för placering vi gör men om avståndet är orimligt långt så har vi inte alltid möjlighet att besöka kund innan gjutning. För att underlätta och erbjuda våra tjänster i ett större omfång har vi valt att lägga ner extremt mycket tid på våra instruktioner som medföljer vid leverans, hittills har vi inte hört om någon som har misslyckats med utsättningen.

Har ni några särskilda rekommendationer?

Det är en bra idé med ingjutna bultgrupper, det ger en stabilare infästning och är enklare att montera. 

ingjutningsgods
ingjutningsgods
A

ingjutningsgods

A

Verksamheten

Verksamheten drivs av Tony Ekström, som 2006 köpte upp Abetongs Mekaniska och lät denna väletablerade verkstad ligga som grund i det nya bolaget.

A

Vi erbjuder

Tillverkning av ingjutningsgods för betongindustrin Stålprodukter såsom trappräcken, balkongramar och lyftanordningar. Service och underhåll av maskiner.

A

Svetslicenser

Bolaget innehar svetslicenser för ingjutningsgods och är certifierat av ackrediteringsföretaget Nordcert.

ingjutningsgods